ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οπαδοί Ατρομήτου κατά παικτών: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα – Άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε»

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Ατρόμητος

Οπαδοί Ατρομήτου κατά παικτών: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα – Άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε»

Μια ακόμη ήττα υπέστη χθες ο Ατρόμητος, καθώς έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, κάτι που οδήγησε περίπου 100 οπαδούς της ομάδας να επισκεφτούν το βράδυ του Σαββάτου το προπονητικό κέντρο και να περιμένουν την αποστολή που επέστρεφε από την Κρήτη.

Ο Ατρόμητος έπειτα από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο είναι τραγική, ενώ έμεινε και εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Μάλιστα ούτε η αλλαγή προπονητή αποτέλεσε ηλεκτροσόκ με την κατάσταση να χειροτερεύει και την υπομονή του κόσμου πλέον να έχει εξαντληθεί.

Μόλις εμφανίστηκε η αποστολή στο Μαζαράκη, οι οπαδοί τα έψαλλαν σε παίκτες και διοίκηση, ενώ η κατάσταση ξέφυγε, αλλά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων απετράπησαν τα χειρότερα.

Μέσα στην ένταση ακούστηκαν κάποιες φράσεις όπως: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα είτε με τη συμπεριφορά σας προς τον κόσμο, είτε με την αγωνιστική εικόνα σας στο γήπεδο. Υπάλληλοι άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε από την ομάδα, δεν υπάρχει άλλη υπομονή . Δεν παίζει κανένας σας για την ομάδα και τον κόσμο, τιμήστε τουλάχιστον τα λεφτά που παίρνετε, αδιάφοροι, μισθοφόροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον η κατάσταση στον Ατρόμητο μοιάζει έκρυθμη και κάθε ματς που ακολουθεί θα είναι σαν τελικός για όλους, καθώς οι στόχοι έχουν διαφοροποιηθεί και το ζητούμενο είναι η ομάδα να μην μπει σε δυσάρεστες αγωνιστικές περιπέτειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.