ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρεις αγωνιστικές για τις μπουνιές του Βόλου: Ποιοι τιμωρήθηκαν

Τρεις αγωνιστικές για τις μπουνιές του Βόλου: Ποιοι τιμωρήθηκαν

Στο Βόλο τα επεισόδια που έγιναν άφησαν εποχή, οπότε είναι βαριά, αλλά αναμενόμενη η «καμπάνα» που έριξε ο αθλητικός δικαστής, μετά τις μπουνιές στο Βόλος-Άρης, στους Φακούντο Μπερτόγλιο, Ζαν Μπαριέντος και Φάουστο Γκρίλο.

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι υπαίτιοι της σύρραξης που σημειώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου στην αναμέτρηση Βόλος-Άρης, λίγο μετά τα επεισόδια στην εξέδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Φακούντο Μπερτόγλιο του Άρη και Ζαν Μπαριέντος και Φάουστο Γκρίλο του Βόλου θα απουσιάσουν από τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, με τον αρχηγό των κίτρινων να χάνει τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, ”K. Βικελίδης”), ΠΑΟΚ (28/11, Τούμπα) και Αστέρα Τρίπολης (5/12, ”Κ. Βικελίδης”)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.