ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έξαλλος ο Ι.Σαββίδης από τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ: Επικοινωνία με Ραζβάν Λουτσέσκου

Έξαλλος ο Ι.Σαββίδης από τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ: Επικοινωνία με Ραζβάν Λουτσέσκου

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Ιωνικό με 3-2 και η απογοητευτική εικόνα της ομάδας, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα στον σύλλογο.

Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα και πολλά θα εξαρτηθούν από την επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα από τα ερωτήματα, πάντως, των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι η μακρά απουσία από τα γήπεδα του ηγέτη του «δικεφάλου του βορρά» Ι.Σαββίδη, του πλουσιότερου Έλληνα, σύμφωνα με το Forbes και οι φήμες ότι ακόμα είναι στην Ρωσία 14 μήνες μετά το εκεί ταξίδι του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.