ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γήπεδο ΑΕΚ: Προχωρούν οι εργασίες – Αεροφωτογραφία από την υπογειοποίηση στην «Αγιά Σοφιά» (φώτο)

Το έργο παίρνει πλέον την τελική του μορφή

Γήπεδο ΑΕΚ: Προχωρούν οι εργασίες – Αεροφωτογραφία από την υπογειοποίηση στην «Αγιά Σοφιά» (φώτο)

Αντίστροφα πλέον μετρούν στην ΑΕΚ για την ολοκλήρωση των εργασιών στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», ενώ παράλληλα προχωρούν και τα άλλα έργα έξω από το γήπεδο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφία από τη διαδικασία στα επίσημα social media της ομάδας, τονίζοντας ότι η ασφαλτόστρωση στην υπογειοποίηση του γηπέδου βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1468164282240090114

Το τεράστιο έργο της υπογειοποίησης θα εξυπηρετήσει τη λειτουργία του γηπέδου, αλλά συνολικά και την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας, ενώ παίρνει, πλέον, την τελική του μορφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το έργο παίρνει πλέον την τελική του μορφή, και όπως είπε και ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.