ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Super League: Δυνατά ματς σήμερα σε Λεωφόρο και Τούμπα – Ο Ολυμπιακός έχει στόχο την 10η σερί νίκη

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική

Super League: Δυνατά ματς σήμερα σε Λεωφόρο και Τούμπα – Ο Ολυμπιακός έχει στόχο την 10η σερί νίκη

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Super League, η οποία εισάγει τις ομάδες στον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης, ρίχνοντας ματιές και στην τρίτη θέση.

Σ΄ αυτή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να συνεχίσει την ανάκαμψή του και περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα της ΑΕΚ να μπει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία με στόχο την 10η σερί νίκη στο πρωτάθλημα που θα τον στείλει ανεβασμένο στο τελευταίο ματς της χρονιάς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Βόλος έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Σάββατο 18/12

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-1
(3′ Φλόρες, 78′ Καρέλης-55′ Μαυρομάτης)

Κυριακή 19/12

Ολυμπιακός-Λαμία 15:00 (Novasports Prime)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 19:30 (Novasports Prime)

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 (Cosmote Sport 1)

Δευτέρα 20/12

ΑΕΚ-ΟΦΗ 19:30 (Cosmote Sport 1)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρης-Ιωνικός 19:30 (Novasports Prime)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.