ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή τελευταία στιγμή και κέρδισε 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Ανατροπή και νίκη με «ήρωα» τον Κούρτιτς

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή τελευταία στιγμή και κέρδισε 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2) στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική της Superleague με πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς, που «υπέγραψε» την ανατροπή.

Όπως και με την Λαμία στο προηγούμενο εντός έδρας μας, έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) με το τρομερό γκολ του Σόνι, βρήκε τρόπο να φέρει… τούμπα το ματς με πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς. Αρχικά ο Άκπομ ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ στο 43′ και εν συνεχεία ο Σλοβένος ανέτρεψε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49′. Ο Αστέρας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χριστόπουλο, πριν ο ΠΑΟΚ κερδίσει δεύτερο πέναλτι μετά από ατομική προσπάθεια του Κρέσπο, και ξανά ο Κούρτιτς εκτελέσει ψύχραιμα για το τελικό 3-2.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2′, όταν ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Άκπομ που στην έστειλε όμως άουτ εξ΄επαφής. Αυτή ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση ως το 13΄, όταν ο Σόνι πήρε εκτός περιοχής τη μπάλα και εξαπέλυσε κεραυνό από τα 20 μέτρα «καρφώνοντας» τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 0-1.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (86′ Βιεϊρίνια), Κρέσπο, Μιχάι (71′ Ίνγκασον), Λύρατζης, Τσιγγάρας (71′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (71′ Μουργκ), Αουγκούστο, Α.Ζίβκοβιτς και Άκπομ (86′ Σφιντέρσκι)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Κρέσπι (81′ Γκαρθία), Σίτο (46′ Τιλίκα), Σονί και Μπαράλες (68′ Ριέρα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.