Ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2) στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική της Superleague με πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς, που «υπέγραψε» την ανατροπή.

Όπως και με την Λαμία στο προηγούμενο εντός έδρας μας, έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) με το τρομερό γκολ του Σόνι, βρήκε τρόπο να φέρει… τούμπα το ματς με πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς. Αρχικά ο Άκπομ ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ στο 43′ και εν συνεχεία ο Σλοβένος ανέτρεψε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49′. Ο Αστέρας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χριστόπουλο, πριν ο ΠΑΟΚ κερδίσει δεύτερο πέναλτι μετά από ατομική προσπάθεια του Κρέσπο, και ξανά ο Κούρτιτς εκτελέσει ψύχραιμα για το τελικό 3-2.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2′, όταν ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Άκπομ που στην έστειλε όμως άουτ εξ΄επαφής. Αυτή ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση ως το 13΄, όταν ο Σόνι πήρε εκτός περιοχής τη μπάλα και εξαπέλυσε κεραυνό από τα 20 μέτρα «καρφώνοντας» τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 0-1.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (86′ Βιεϊρίνια), Κρέσπο, Μιχάι (71′ Ίνγκασον), Λύρατζης, Τσιγγάρας (71′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (71′ Μουργκ), Αουγκούστο, Α.Ζίβκοβιτς και Άκπομ (86′ Σφιντέρσκι)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Κρέσπι (81′ Γκαρθία), Σίτο (46′ Τιλίκα), Σονί και Μπαράλες (68′ Ριέρα).