ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Κλείνει σήμερα η φάση των «16» – Τα σημερινά παιχνίδια

Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Κλείνει σήμερα η φάση των «16» – Τα σημερινά παιχνίδια

Κλείνει σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, με τις απομείνασες τέσσερις αναμετρήσεις.

Χθες, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πήραν την πρόκριση και μπήκαν στους «8». Σήμερα, τα φώτα πέφτουν σε δύο παιχνίδια: Στις 17:00, στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με το ρευστό 2-1. Μια νίκη με 1-0 αρκεί στους Θεσσαλούς, μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

Δύο ώρες νωρίτερα, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Άρη και θέλει να φτάσει στην ανατροπή μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, αποστολή που δεν είναι καθόλου εύκολη. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα υπάρχει VAR.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τη Λαμία που στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 2-0. Τέλος, στην Καισαριανή, σε παιχνίδι τυπικού χαρακτήρα, η Κηφισιά αντιμετωπίζει την ΑΕΚ που στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε επικρατήσει του συλλόγου των βορείων προαστίων με 4-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα παιχνίδια θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.