ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυστραλία: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα του Νόβακ Τζόκοβιτς για προσωπικό σεφ και πρόσβαση σε γήπεδο τένις

Αυστραλία: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα του Νόβακ Τζόκοβιτς για προσωπικό σεφ και πρόσβαση σε γήπεδο τένις

Η εφημερίδα της Αυστραλίας «The Australian» αναφέρει πως οι αρχές της χώρας έχουν αρνηθεί στον σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς οποιαδήποτε ειδική μεταχείριση. Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι τα αιτήματα του 34χρονου Σέρβου αθλητή για προσωπικό σεφ και πρόσβαση σε γήπεδο τένις έχουν απορριφθεί, παρ΄όλα αυτά ο Σέρβος αθλητής επιμένει να ζητά έγκριση της βίζας του.

Από την Πέμπτη που ακυρώθηκε η βίζα του Τζόκοβιτς ο πρωταθλητής του τένις φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Park Hotel της Μελβούρνης το οποίο από τον Δεκέμβριο του 2020 έχει μετατραπεί από την κυβέρνηση της Αυστραλίας σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών ή αιτούντων ασύλου.

Ο Σέρβος τενίστας αυτή την στιγμή διαμένει στο ξενοδοχείο μαζί με 34 άλλους αλλοδαπούς και σύμφωνα με τους ίδιους οι συνθήκες διαβίωσης στο ξενοδοχείο είναι άθλιες.

Οι 34 παράνομοι μετανάστες έχουν μεταφερθεί στο Park Hotel από τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών της αυστραλιανής κυβέρνησης σε Παπούα Νέα Γουινέα και Ναούρου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να απελαθεί από την Αυστραλία και να μην συμμετάσχει στο Australian Open που ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου, παρ΄όλα αυτά επιμένει να ζητά να παραμείνει σε αυτή.

Οι δικηγόροι του Σέρβου τενίστα αναμένεται να υποστηρίξουν πως ο πελάτης τους βρέθηκε θετικός στην Covid – 19 στις 16 Δεκεμβρίου και έτσι του χορηγήθηκε νόμιμα βίζα και ιατρική εξαίρεση από την οργανωτική επιτροπή του Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας, που έχει εκφραστεί με σκεπτικισμό για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, έγραψε στο Instagram την Παρασκευή:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την συνεχή υποστήριξη. Μπορώ να την αισθανθώ και το εκτιμώ πολύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς την Παρασκευή οι Σέρβοι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα ένας ιερέας από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας στη Μελβούρνη προσπάθησε να επισκεφθεί τον Τζόκοβιτς αλλά οι Αρχές δεν το επέτρεψαν καθώς το ξενοδοχείο όπου κρατείται βρίσκεται σε λοκντάουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.