ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ: Kαι επίσημα στα «ασπρόμαυρα» ο Φ.Σοάρες (φώτο)

Για τέσσερα χρόνια θα είναι «κάτοικος» Τούμπας

ΠΑΟΚ: Kαι επίσημα στα «ασπρόμαυρα» ο Φ.Σοάρες (φώτο)

Και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι περιμένουν από αυτόν να βοηθήσει πολύ τόσο άμεσα όσο και τα επόμενα χρόνια, αφού η απόκτησή του αποτελεί επένδυση για τον δικέφαλο του βορρά.

Ο Σοάρες ήταν από την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, μετά την ταλαιπωρία που πέρασε στην Αθήνα τη Δευτέρα (24/1) λόγω της κακοκαιρίας, με τους πάντες να περιμένουν την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για να κλείσει και τυπικά αυτό το θέμα. Ανακοίνωση που ήρθε τελικά σήμερα Πέμπτη (27/1), με τους ασπρόμαυρους να ανεβάζουν και το σχετικό βίντεο στην ανάρτηση που έκαναν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Αμέσως μετά την υπογραφή και την ανακοίνωση, ο Σοάρες ανέφερε τα εξής -στην ελληνική γλώσσα- στο μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: «Είναι φανταστικό συναίσθημα να αποτελείς μέλος αυτής της οικογένειας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.