ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Άραβες της Νιουκάστλ δίνουν 10 εκατομμύρια για παίχτη της Super League

Για ποιον παίχτη του Big - 4 προορίζονται τα «πετροδόλαρα»

Οι Άραβες της Νιουκάστλ δίνουν 10 εκατομμύρια για παίχτη της Super League

Πρόταση που θα ταράξει τα νερά στο τελευταίο 24ωρο των μεταγραφών στην Ελλάδα! Για ποιον παίκτη ενδιαφέρεται η αγγλική ομάδα, η προσφορά που ετοιμάζουν και τα χρονικά περιθώρια που δεν υπάρχουν. Το ρεπορτάζ… τρέχει!

Ολυμπιακός: Σταθερά στα ραντάρ αρκετών συλλόγων του εξωτερικού βρίσκονται ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με έναν εξ’ αυτών να είναι ο Παπ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ λογίζεται ως μια βασική λύση στο κέντρο της άμυνας από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, με το κατάλληλο φυσικά αντίτιμο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της νεόπλουτης Νιούκαστλ για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα, ότι οι “ανθρακωρύχοι” σκέφτονται πολύ σοβαρά να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του θηριώδη στόπερ.

Η νέα διοίκηση των Σαουδαράβων στη Νιούκαστλ θέλει να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού πλέον έχει την οικονομική δυνατότητα, ωστόσο προτεραιότητά της φέρεται να είναι η περίπτωση του Κάρλος της Σεβίλλης, αλλά και του Σάλαϊ της Φενέρμπαχτσε.

Παρόλα αυτά, τα αγγλικά ΜΜΕ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει προσφορά προς τον Ολυμπιακό για τον Σισέ, η οποία θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες από το Νησί προέκυπτε ότι μια τέτοια μεταγραφή θα έφτανε και ίσως θα ξεπερνούσε τα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει γίνει κίνηση από τη Νιουκάστλ για τον Σισέ, ο οποίος βρίσκεται στις τάξεις των Ερυθρόλευκων από το 2017, με ενδιάμεσες στάσεις τους δανεισμούς σε Αζαξιό και Σεντ Ετιέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.