ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ντιμπί Κεϊτά

Άλλος ένας ακόμα παίχτης για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ντιμπί Κεϊτά

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (31/1) και επίσημα την απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» ως το 2026.

Ο νεαρός Ισπανός έχει γεννηθεί στην Ισπανία και η καταγωγή του είναι από το Μάλι, ενώ έπαιζε στη Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι εκτιμήσεις του τμήματος σκάουτινγκ της πειραϊκής ομάδας κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο κι εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, που αρχικά προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β΄.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εφόσον όμως ο Κεϊτά δείξει αμέσως καλά στοιχεία, όμως, είναι βέβαιο πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα διστάσει να του δώσει άμεσα την ευκαιρία προωθώντας τον στην ανδρική ομάδα, όπως είχε κάνει και με τον Αγκιμπού Καμαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.