ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ για Άλκη: «Να μην ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη φορά – Το ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει ενωμένο κατά της βίας»

ΠΑΕ ΑΕΚ για Άλκη: «Να μην ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη φορά – Το ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει ενωμένο κατά της βίας»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω social media έστειλε το δικό της μήνυμα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση ανάρτησε τη φωτογραφία με τη φανέλα που περιλαμβάνει τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου φίλου του Άρη «σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο», σε μία πρωτοβουλία της Super League με τον ΠΣΑΠΠ. Σημείωσε δε στη λεζάντα «να μην ξεχάσουμε γρήγορα και αυτή τη φορά».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«“Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο”…

H ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και της αθλητικής οικογένειας κατά της βίας.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει ενωμένο κατά της βίας.
Να μην ξεχάσουμε γρήγορα και αυτή τη φορά!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.