ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Ιωνικό στη Νίκαια

Πέρασμα από τη Νίκαια με Βάτσλικ και γκολάρες

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Ιωνικό στη Νίκαια

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε φάσεις στην εστία του από τον Ιωνικό στο πρώτο ημίχρονο. Ο τρομερός Βάτσλικ τις… καθάρισε και οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στη νίκη μέσα στη Νίκαια (3-0) και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στη Superleague. Κερδισμένο πέναλτι και υπέροχο γκολ ο Μασούρας, τρομερό τέρμα ο Αγκιμπού Καμαρά.

Με τη νίκη αυτή στην έδρα του Ιωνικού, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 53 βαθμούς και στρέφει πλέον την προσοχή του στην ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Νίκαιας δεν μπόρεσε να κάνει ούτε τώρα την πρώτη της εντός έδρας νίκη επί των Πειραιωτών και επέστρεψε στις ήττες, μετά από δυο αγωνιστικές, παραμένοντας στους 18 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3′ κατάφερε να.. βρει δίχτυα. Το τέρμα όμως ακυρώθηκε. Ο Βαλμπουενά πήρε την μπαλιά του Καμαρά, σέντραρε από τα δεξιά και ο Τικίνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Το VAR -όμως- ακύρωσε το τέρμα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε στην κατοχή της την μπάλα, αλλά ο Ιωνικός έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, οι γηπεδούχοι “άγγιξαν” το γκολ σε δυο περιπτώσεις. Στο 13′ ο Λένις δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Βάτσλικ, ενώ στο 18′ ο Λαλά έκανε “τσαφ” μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Αοσμάν δεν κατάφερε να την βρει όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε άουτ!

Τελικά, η μακρινή… σουράτα του Αγκιμπού Καμαρά στο 24′ ήταν αυτή που έδωσε τη λύση στους “ερυθρόλευκους” και έκανε το 0-1. Αυτό ήταν το 6ο γκολ του 20χρονου στους Πειραιώτες.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Ιωνικός είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ντάλσιο (33′) και Μάντζης, όμως, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσέχο πορτιέρε σε ισάριθμα τετ-α-τετ. Να αναφέρουμε ότι λίγο πριν.. βγει το πρώτο μέρος (43′), ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε αναγκαστική αλλαγή (μπήκε ο Μασούρας στη θέση του) λόγω μυϊκού τραυματισμού..

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε τον Μπουχαλάκη στην έδρα του Βαλμπουενά, με σκοπό να.. δέσει μεσοαμυντικά τον Ολυμπιακό. Παρά την επιθετική διάθεση που έδειξε ο Ιωνικός, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο 0-2. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, σε ανατροπή του Μασούρα και ο Τικίνιο ήταν εύστοχος από τα… ένδεκα βήματα. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους Πειραιώτες ακόμα περισσότερο, δυο λεπτά μετά, με τον Μασούρα να κάνει το 0-3 με εξαιρετικό πλασέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” το ματς και έριξαν για λίγο τους ρυθμούς. Ο Ιωνικός πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ακίνδυνος μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.