ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Μάχες για τρία «εισιτήρια» για τα ημιτελικά – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Μάχες για τρία «εισιτήρια» για τα ημιτελικά – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τρία «εισιτήρια» να αναζητούν κάτοχο, καθώς η Λαμία ήδη έχει προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει και αυτός την πρόκριση. Η νίκη του με 4-0 στη Λεωφόρο καθιστά τυπικής διαδικασία τη ρεβάνς κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί θα αναζητήσουν μία νίκη για το ονόρε, ενώ το «τριφύλλι» αναζητά βάλσαμο έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Ανοιχτά είναι όλα στον Πειραιά. Ο Παναιτωλικός, με τη νίκη του με 2-1 στο Αγρίνιο, δικαιούται να ελπίζει κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που θα παραταχθεί και πάλι – κατά δήλωση Πέδρο Μαρτίνς – με αλλαγές στην ενδεκάδα. Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει κάνει… κοιλιά τις τελευταίες εβδομάδες και δε θυμίζει σε τίποτα το «τρένο» που κέρδισε κατά σειρά ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, τέλος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεκινούν σχεδόν από το μηδέν. Η «λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν στη φαρέτρα τους τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ αλλά και την ψυχολογία απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει προβλήματα να διαχειριστεί, σε αντίθεση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει την ομάδα του να μετράει δέκα νίκες στα δώδεκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Κύπελλο Ελλάδας: Το σημερινό πρόγραμμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός (0-4)
18:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (1-2)
20:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (0-0)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.