ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμία με 2-0 στη Λεωφόρο και επέστρεψε στα «τρίποντα»

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 33 βαθμούς

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμία με 2-0 στη Λεωφόρο και επέστρεψε στα «τρίποντα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο “τριφύλλι” και ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμία με 2-0 στη Λεωφόρο και επέστρεψε στα “τρίποντα”, μετά από τρεις σερί ήττες στη Superleague.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 33 βαθμούς, αφήνοντας την Λαμία στους 18 και στις τελευταίες θέσεις. Παράλληλα, το “τριφύλλι” πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα, ενόψει των αναμετρήσεων των δυο ομάδων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα επιβλητικό ξεκίνημα, περιορίζοντας τη Λαμία σε ρόλο αμυνόμενου. Το πρώτο δεκάλεπτο -γεμάτο με φάσεις από πλευράς γηπεδούχων- είχε και το 1-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αϊτόρ, ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το “τριφύλλι” δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, είδε στο 9′ τον Σαράνοφ να διώχνει ενστικτωδώς την κεφαλιά του Γκατσίνοβιτς και την μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ στις προσπάθειες των Ιωαννίδη (6′) και Αϊτόρ (16′). Η Λαμία έδειξε ανήμπορη να βγει μπροστά με καλές προϋποθέσεις.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναθηναϊκός “φώναξε” για πέναλτι, σε πτώση του Ιωαννίδη 50′ Φοβερή κάθετη πάσα του Γκατσίνοβιτς για τον Ιωαννίδη στον χώρο, εκείνος μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, άργησε να εκτελέσει και έπεσε μετά από μονομαχία με τον Σκόνδρα, αλλά ο Γκορτσίλας είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι…

Η Λαμία έδειξε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια, πιέζοντας ψηλά τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, στο 53′ είχε και την πρώτη της φάση στο ματς, με τον Διούδη να μπλοκάρει εύκολα την κεφαλιά του Αραμπούλι. Το “τριφύλλι”, πάντως, δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα -παρά την αναγκαστική αλλαγή του Αϊτόρ στο 57′- και στο 66′ είδε τον Σαράνοφ να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Γκατσίνοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο Παναθηναϊκός… καθάρισε τη νίκη, με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει το 2ο του τέρμα στην αναμέτρηση στο 82′ πετυχαίνοντας ένα σεντερφορίσιο γκολ για το τελικό 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.