ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γιαννίκης: «Ήρθαμε για τη νίκη τα δώσαμε όλα αλλά μετράει το αποτέλεσμα»

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι «η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα» αλλά ξεκαθάρισε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει

Α.Γιαννίκης: «Ήρθαμε για τη νίκη τα δώσαμε όλα αλλά μετράει το αποτέλεσμα»

Ο Αργύρης Γιαννίκης συνεχίζει να είναι υπό πίεση στην ΑΕΚ αφού η ομάδα του δεν κερδίζει.

Ο τεχνικός τη ΑΕΚ είπε στη NOVA μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Super League 1 :

«Ήρθαμε σήμερα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα με στόχο τη νίκη. Για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τα δώσαμε όλα αλλά μετράνε τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ ήταν και θα είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που αξίζει.

Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις μας. Τις στατικές. Ο Ολυμπιακός το έκανε και το αποτέλεσμα μετράει. Δεν βοηθάει η ήττα (στο να φύγει η πίεση)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H AEK είναι στο -17 από τον Ολυμπιακό και στο -8 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.