ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Λαμπρόπουλος: «Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ βγάζει αρρώστια – Δεν είναι το πρόβλημα ο Α.Γιαννίκης και ο Π.Μάνταλος»

Β.Λαμπρόπουλος: «Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ βγάζει αρρώστια – Δεν είναι το πρόβλημα ο Α.Γιαννίκης και ο Π.Μάνταλος»

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη τόνισε ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν εστιάζεται σε πρόσωπα, αλλά στη γενικότερη λειτουργία του κλαμπ.

«Τέσσερα χρόνια είναι δύσκολα. Τo πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι γύρω-γύρω. Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος. Όλος ο οργανισμός βγάζει αρρώστια, δεν είναι άρρωστο το κλαμπ, αλλά βγάζει μια αρρώστια, κάτι κακό που σε κάθε γκέλα ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα γίνει ξανά το ίδιο. Αυτό είναι το κακό, να εμποτιστείς με τη νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ομάδα γενικότερα, στην πρώτη στραβή βγαίνουν να δαγκώσουν. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όπως η πώληση του Μπακασέτα, ξέρει την ομάδα, ξέρει την ΑΕΚ, ήταν από μικρός ΑΕΚτζής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος στόπερ που ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Μπόχουμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.