ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του θρυλικού Βασίλη Μποτίνου

Ολυμπιακός: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του θρυλικού Βασίλη  Μποτίνου

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Μποτίνο ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών είπε η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η κηδεία του έγινε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία πλήθος κόσμου και φυσικά μέλη της αγαπημένης του ομάδας.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Τάκης Αγραφιώτης, ο Δ’ Αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς. Στεφάνια κατέθεσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού μεταξύ άλλων ενώ το «παρών» έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για λογαριασμό των βετεράνων του Ολυμπιακού, παρευρέθηκαν οι Φρονιμίδης, Γκαϊτατζής, Βασιλείου, Γιούτσος, Σιώκος, Λεμονής, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Κελεσίδης, Κουρκουβέλας, Σταυρόπουλος, Σ. Παπάζογλου, Καλτσάς, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Κοττάκης, Λεβαντής, Γλύκας, Παναούσης, Πασάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.