ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Άρης και ΠΑΟΚ άφησαν το ντέρμπι στο 0-0

Σημαντικές επεμβάσεις από Πασχαλάκη

Ελληνικό πρωτάθλημα: Άρης και ΠΑΟΚ άφησαν το ντέρμπι στο 0-0

Ο Άρης έδειξε για μια ακόμα φορά πως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ο ΠΑΟΚ είχε “χλωμή” εικόνα στο “Βικελίδης” κι έτσι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0.

Με αυτή την απώλεια βαθμών, ο Άρης έφτασε τους 30 και βρίσκεται στο -6 από τον έκτο ΟΦΗ και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, περιμένοντας και την απόφαση του CAS για το -6 που του έχει επιβληθεί. Απ’ τη άλλη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 48 βαθμούς και είδε την ΑΕΚ να τον πλησιάζει στους έξι (την αντιμετωπίζει τη δεύτερη ημέρα του Μαρτίου στο ΟΑΚΑ).

Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι χάνοντας στο 3′ μια τεράστια ευκαιρία, για να ανοίξει το σκορ. Ο Καμαρά βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, αλλά ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ “έβγαλε” το πλασέ του. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Εντιαγέ που πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά είδε τον Μιχαηλίδη να διώχνει σε κόρνερ!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν το… πάνω χέρι, αλλά η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 13′. Υπέροχη κάθετη για τον Ζαμπά, το σουτ του βρήκε στον Γκάνεα, η μπάλα στρώθηκε στον Άκπομ μέσα στην περιοχή με τον φορ του “δικέφαλου του Βορρά” να πλασάρει άουτ.

Το ντέρμπι κράτησε τον καλό του ρυθμό για αρκετά λεπτά, είχε ένταση με τον Άρη να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 25′. Μετά από ταχύτατη κόντρα των γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε στον Ματέο Γκαρσία που έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Πασχαλάκης με τρομερή επέμβαση έβγαλε σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως, δεν είδαμε άλλη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Άρη. Στο 47′ ο ο Καμαρά έστειλε την μπάλα άουτ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ακολούθησε στο 56′ η… αντίδραση του ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Άρης είχε την υπεροχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με σουτ. Στο 65′, όμως, και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σάσα.. κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, πιάνοντας ολομόναχος κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Πάντως, οι μοναδικοί παίκτες που έδειξαν να είναι απειλητικοί ήταν ο Μπίσεσβαρ και ο Καμαρα.

Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Στο 79′ ο Κουέστα είχε την πρώτη του επέμβαση στο ματς, στο μακρινό πλασέ του Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έδειξε να ανεβάζει “στροφές” στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατάφερε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την “κίτρινη” πλευρά, χωρίς όμως να φτιάξει φάση, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.