ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Super League: Στις 9/3 η πιθανή ημερομηνία για την κλήρωση των πλέιφ – οφ και πλέι – άουτ

Yπάρχει εκκρεμότητα για την ημέρα διεξαγωγής της 6ης αγωνιστικής

Super League: Στις 9/3 η πιθανή ημερομηνία για την κλήρωση των πλέιφ – οφ και πλέι – άουτ

Μέσα στις επόμενες πέντε μέρες ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό θα γίνει με τη διεξαγωγή των τριών εξ αναβολής αγώνων (Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 02/03 για τη 17η αγωνιστική και Ατρόμητος-Βόλος για τη 16η στις 03/03) και της 26ης αγωνιστικής (Κυριακή 06/03) και πλέον οι ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας για τα play off και τα play out που θα διεξαχθούν από τις 12 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου.

Στο προηγούμενο Δ.Σ. της Λίγκας εγκρίθηκαν οι κλειδάριθμοι της κλήρωσης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα γίνει την Τετάρτη (09/03). Η πρεμιέρα θα γίνει με τους αγώνες των play outs, ήτοι των ομάδων που θα τερματίσουν από την 7η έως τη 14η θέση της βαθμολογίας, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία εκκρεμότητα όσον αφορά την ημέρα διεξαγωγής της 6ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης. Αν δηλαδή θα γίνει -βάσει του αρχικού προγραμματισμού- στις 20 και 21 Απριλίου ή θα δοθούν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και η αγωνιστική θα γίνει το διήμερο 4-5 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.