ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μόντριτς: «Μας λείπει πολύ ο Ρονάλντο…»

Μόντριτς: «Μας λείπει πολύ ο Ρονάλντο…»

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε στα πλαίσια του αγώνα κόντρα στον Άγιαξ και αναφέρθηκε στην απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο και πόσο έχει επηρεάσει φέτος τους Μαδριλένους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός στόχων στην Ισπανία και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό της “στέμμα”, αρχής γενομένης από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League ( η“Βασίλισσα” υποδέχεται τον Άγιαξ, στον επαναληπτικό του 1-2 του Άμστερνταμ).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την ολλανδική ομάδα, ο Λούκα Μόντριτς είπε… ανοιχτά αυτό που σκέφτονται όλοι οι φίλοι της Ρεάλ από το καλοκαίρι που μας πέρασε.

“Μας λείπουν τα γκολ του Ρονάλντο”, παραδέχθηκε ο Κροάτης μέσος, αναφερόμενος στην προσφορά του Πορτογάλου. “Η απουσία του Ρονάλντο θα γινόταν αισθητή σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις αντικαταστάτη του Κριστιάνο. Δεδομένων των όσων έκανε για εμάς, μας λείπει. Ο σύλλογος ήθελε από τους άλλους παίκτες να καλύψουν όσα έκανε, να μοιραστούν (σ.σ. τα γκολ) μεταξύ των επιθετικών, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο”, υπογράμμισε ο Μόντριτς και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο Κριστιάνο έβαζε 50 γκολ και δεν μπορείς να βρεις σήμερα κάποιον που θα σκοράρει τόσο πολύ. Κάποιοι από εμάς πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι δύο ή τρεις παίκτες που θα βάλουν 10, 15 ή 20 γκολ και αυτό δεν το έχουμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας φέτος. Για παράδειγμα, στο ματς κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα είχαμε πολλές ευκαιρίες και, όταν δεν τις αξιοποιείς, ο αντίπαλος σε τιμωρεί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.