ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Έσπασαν» στο ξύλο διαιτητή επειδή… έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις (βίντεο)

«Έσπασαν» στο ξύλο διαιτητή επειδή… έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις (βίντεο)

Στον αγώνα της Κάμζα με την Λάτσι, στο αλβανικό πρωτάθλημα, μέχρι τις καθυστερήσεις όλα κυλούσαν καλά μέχρι που ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Εάν η εσχάτη των ποινών γινόταν γκολ, τότε θα κόβονταν πολλές ελπίδες παραμονής για την Κάμζα. Το 1-1, όπως και συνέβη, ήταν σχεδόν καταδικαστικό για την ομάδα, με τους ανθρώπους της και τους οπαδούς της να μην μπορούν να αντέξουν το γεγονός και έτσι έβγαλαν τα νεύρα τους στον ρέφερι του αγώνα.

Η επίθεση στον άτυχο διαιτητή περιλάμβανε μπουνιές και κλωτσιές, πολλές από αυτές των ώρα που τον είχαν ξαπλώσει τα χτυπήματα στο χορτάρι. Κάποιοι προσπάθησαν να τον προφυλάξουν, αλλά αποδείχθηκε μια όχι και τόσο εύκολη δουλειά.

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, η Κάμζα κινδυνεύει με «βαριά» καμπάνα από την πειθαρχική επιτροπή της Αλβανικής Ομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.