Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη για τον συγκεκριμένο παίκτη! Όπως αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν, ο Ντένις Ρόντμαν έκανε… παντού σeξ με την τότε σύζυγο του Κάρμεν Ιλέκτρα, ακόμα και στο γήπεδο των Σικάγο Μπουλς.

Ο Ντένις Ρόντμαν έγινε και πάλι viral επειδή στα επεισόδια 3 και 4 του ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν, το «The Last Dance» είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τη συμπεριφορά του.

Μέσω του ντοκιμαντέρ, ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε γνωστό πως, στα μέσα του Ιανουαρίου του 1998, ο Ντένις Ρόντμαν ζήτησε άδεια μέσα στη μέση της σεζόν με σκοπό να ξεκουραστεί, αλλά στην ουσία να πάει στο Λας Βέγκας να ξεσκάσει με την τότε σύζυγό του, Κάρμεν Ιλέκτρα.

Η πρώην σύντροφος του «Σκουληκιού» με αφορμή την αναφορά στη σχέση της με τον DR αποκάλυψε σε συνέντευξη της στους “Los Angeles Times” πως είχε κάνει σeξ με τον Ντένις Ρόντμαν στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς, όταν οι «ταύροι» είχαν ρεπό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σeξ σχεδόν παντού. Στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο γήπεδο. Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν ένας από τους πιο… τρελούς τύπους που γνώρισα στη ζωή μου», είπε η Κάρμεν Ιλέκτρα.