ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Φ.Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Φ.Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό

Δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φραν Βέλεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν μπόρεσε να μπει σε φουλ πρόγραμμα ούτε το πρωί της Τετάρτης (18/11) και γυμνάστηκε ξανά ατομικά, καθώς εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική (απόρροια του διαστρέμματος που υπέστη πριν από 3,5 εβδομάδες), σε σημείο που να μην μπορεί να πατήσει καλά μετά από άλματα).

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Λάζλο Μπόλονι στα μετόπισθεν ενόψει του ντέρμπι είναι μεγάλοι, αφού, πλην του Βέλεθ που έχει τεθεί νοκ-άουτ, υπάρχει πρόβλημα και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Μακεδόνας στόπερ, αν και προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ πρόγραμμα, δεν είναι ακόμη στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, διότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στη μέση και θα χρειαστει να «σφίξει» τα δόντια για να παίξει στο ντέρμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην προπόνηση της Τετάρτης ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την U21 Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, διότι έπαιξε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.