ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Ντάλμπερτ μετά το «ναυάγιο» με τον Ο.Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Ντάλμπερτ μετά το «ναυάγιο» με τον Ο.Ρέαμπτσιουκ

To διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ οδηγεί τον Ολυμπιακό σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τον Ντάλμπερτ να είναι ο επικρατέστερος.

Πριν καν… στραβώσει η υπόθεση με τον Μολδαβό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προετοιμάσει το έδαφος για την εναλλακτική λύση και φέρονται έτοιμοι να την ενεργοποιήσουν.

Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ περνά πλέον ο Ντάλμπερτ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος ανήκει μέχρι το 2023 στην Ίντερ, αλλά φέτος έχει δοθεί δανεικός στη Ρεν. Στη γαλλική ομάδα έχει 5 συμμετοχές στη Ligue 1 και 4 στο Champions League, αλλά δεν έχει καθιερωθεί ως βασικός. Η διακοπή του δανεισμού του φαίνεται πως είναι εφικτή, όπως και ο νέος δανεισμός του στον Ολυμπιακό με μια μεγάλη οψιόν αγοράς. Άλλωστε η Ίντερ είχε δαπανήσει 21 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Νις το 2018, αν και με τη φανέλα της τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε συνολικά 26 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον Ντάλμπερτ και από την Πορτογαλία, καθώς είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2015/16 στη Βιτόρια Γκιμαράες, προτού πωληθεί στη Νις για 2 εκατ. ευρώ. Όταν αποχώρησε ο Βραζιλιάνος από την πορτογαλική ομάδα ανέλαβε τα ηνία της ερχόμενος τότε από τη Ρίο Άβε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.