ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Κνετ: Έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω εγκαύματος από… μπριζόλα

Κ.Κνετ: Έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω εγκαύματος από… μπριζόλα

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προσφέρει πολλές στιγμές απείρου κάλους, όπως και οι συμμετέχοντες.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Κνετ που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς έκαψε το χέρι του προσπαθώντας να ψήσει μια μπριζόλα παραμονές της αναμέτρησης και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας υπέστη έγκαυμα στο χέρι με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα των Καναρινιών με το Τριφύλλι. Την αποκάλυψη για τον απίστευτο λόγο που του στέρησε τη συμμετοχή του, έκανε ο ίδιος μιλώντας στα κανάλια NOVA πριν από τη σέντρα. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για έναν από τους πιο περίεργους λόγους που έχουν στερήσει σε παίκτη τη συμμετοχή σε ματς.



Η περίπτωση του Κνετ πάντως, έφερε μνήμες από τον πιο απίστευτο τραυματισμό που έχει υποστεί ποτέ γκολκίπερ. Το 2002 ο Ισπανός τερματοφύλακας Σάντι Κανιθάρες έχασε το Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Ν. Κορέας καθώς έσπασε ένα μπουκάλι με after shave και του έκοψε τον τένοντα στο πόδι!

Ο Κνετ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έχει απουσιάσει άλλη μία φορ σε αναμέτρηση του Παναιτωλικού, με τον οποίο μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.