ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0: Το αήττητο σερί των «πράσινων» διακόπηκε στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0: Το αήττητο σερί των «πράσινων» διακόπηκε στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Αγρίνιο και ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Η συνταγή που ακολούθησε ο Λάζλο Μπόλονι και ο Παναθηναϊκός ήταν η γνωστή. Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά, είχε καλά τρεξίματα και ένταση στο παιχνίδι του, κάνοντας «μπαμ» ότι ξεκάθαρος στόχος του ήταν ένα γρήγορο γκολ.

Με σκοπό να «χτίσει» πάνω σε αυτό στη συνέχεια. Εν μέρει, κύλησε αρχικά το παιχνίδι όπως το σχεδίαζε ο Ρουμάνος, με μια σημαντική διαφορά. Ότι η ομάδα του είχε μια αδράνεια σε στατική φάση, την οποία πλήρωσε πολύ ακριβά. Ο Αριγίμπι εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης στην προσπάθειά του να διώξει, έστρωσε την μπάλα στα πόδια του Εντινγκά που βρήκε εστία με δυνατό σουτ. Αυτή η φάση άλλαξε άρδην τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός οχυρώθηκε πίσω, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσει, αφού υστέρησε στην τελική απόφαση και στην τελική προσπάθεια και ουσιαστικά δεν είχε κλασική ευκαιρία στο πρώτος μέρος. Προς το φινάλε βγήκε μπροστά, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν επικίνδυνα στην κόντρα, αφού διάβασαν ότι υπήρχαν κενά πίσω.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αισθητά διαφορετικό ήταν το ματς στο δεύτερο μέρος. Έπειτα από ένα αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός πήρε μπρος, είχε και πάλι παλμό. Με τη διαφορά, ότι στο δεύτερο μέρος ήταν πραγματικά επικίνδυνος, πάτησε πολύ στην αντίπαλη περιοχή και είχε αρκετές καλές φάσεις από το 55’ και μετά. Φάσεις μεν, δίχως γκολ δε. Αφού συνάντησε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα απέναντί του. Συν το γεγονός ότι έβγαλε και μόνος του τα μάτια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.