ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 96α γενέθλια του Ολυμπιακού

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 96α γενέθλια του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η μεγάλη μας αγάπη. Είναι οι αξίες του, ο σεβασμός, η περηφάνεια και η αλληλεγγύη. Είναι οι νίκες, οι επιτυχίες και οι πολυάριθμοι τίτλοι του. Είναι ο κόσμος του, πάντα ενωμένος σε χαρές και πίκρες, που μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είναι η ερυθρόλευκη φανέλα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και έχει αγαπηθεί όσο καμία», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

«96 θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Με σκληρή δουλειά, θυσίες, επιμονή, πάθος και πίστη να γιγαντώνουμε κάθε μέρα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας για να μας χαρίζει στιγμές μεγαλείου και δόξας.

Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», καταλήγει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.