Η Καθαρά Δευτέρα βρήκε τους παίκτες της ΑΕΚ σε προπόνηση το πρωί στα Σπάτα. Όλα καλά με τους Σιμάνσκι και Γκαρσία που αποχώρησαν από το χθεσινό ματς με τον Βόλο. Ανησυχία υπάρχει για τη κατάσταση του Χρήστου Αλμπάνη. Τι γίνεται με τους Μ.Τάνκοβιτς, Ν. Τσιγκρίνσκι και Κ.Γαλανόπουλο.

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Νταμιάν Σιμάνσκι, που είχε μια ενόχληση στον χθεσινό αγώνα με τον Βόλο, ενώ θεραπεία έκανε ο Λιβάι Γκαρσία που είχε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ούτε και του τελευταίου η κατάσταση εμπνέει ανησυχία και απλώς θα μείνει προληπτικά εκτός προγράμματος για 1-2 μέρες.

Αντίθετα, θεραπεία έκανε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά την κάκωση που υπέστη στον ώμο στο πρώτο ημίχρονο και πιθανότατα αύριο θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Η ομάδα αύριο θα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Τετάρτης στις 11.00.