ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2 – Ισοφάρισε με φοβερό γκολ στο 96΄ ο Ν.Παπαδόπουλος

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2 – Ισοφάρισε με φοβερό γκολ στο 96΄ ο Ν.Παπαδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης χάρις σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Φ.Μακέντα δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα και έτσι οι «Αρκάδες» μείωσαν στο 84′ με τον Λουίς Φερνάντεθ και ήρθε το…«κερασάκι στη τούρτα» στο 96′ όταν ο γκολκίπερ της ομάδας της Τρίπολης ισοφάρισε σε 2-2 πετυχαίνοντας ένα άκρως σεντερφορίσιο γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρατάχθηκε χωρις τον τιμωρημένο Μπαράλες και τους τραυματίες Σουάρεθ, Μουνάφο και Καπίγια, με σύστημα 4-2-3-1 και τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ Κώτσιρας, Καστάνιο, Χριστόπουλος και Τασουλής αγωνίστηκαν στην άμυνα. Βαλιέντε και Μπέλοκ ήταν οι «κόφτες», με τους Κρέσπι, Σίτο και Ριέρα τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φερνάντεθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός στον αντίποδα κατέβηκε χωρίς τον τιμωρημένο Καρλίτος, τους τραυματίες Μαουρίσιο-Βέλεθ, με σύστημα 4-3-3, τον Διούδη στην εστία και τους Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ στα μετόπισθεν. Νιάς, Αλεξανδρόπουλος και Αγιούμπ αγωνίστηκαν τριάδα στον άξονα ενώ οι Χατζηγιοβάνης-Βιγιαφάνιες έπαιξαν στα δύο άκρα και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.