Ο ανώτερος ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο ντέρμπι των «δικεφάλων» και με νίκη 3-1 «σκαρφάλωσε» στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς. Η ΑΕΚ από την άλλη βρίσκεται στη τέταρτη θέση έχοντας 48 βαθμούς. Ο Α.Ζίβκοβιτς σε σούπερ εμφάνιση σκόραρε δις. Ο Κ.Σφιντέρσκι πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ν.Ολιβέιρα σημείωσε το μοναδικό τέρμα της Ένωσης που για ακόμη μια φορά αντιμετώπισε πολλά ανασταλτικά και αμυντικά προβλήματα.

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Πασχαλάκης επανήλθε κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντρίγκο, Ίγνκασον, Κρέσπο και Μπάμπα στην άμυνα. Καθαρός κόφτης ο Αουγκούστο με εσωτερικούς μέσους τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ και τους Τζόλη, Ζίβκοβιτς να πλαισιώνουν τον Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι σαν 4-2-3-1 ίσως και 4-4-1-1 από τον Μανόλο Χιμένεθ! Ο Αθανασιάδης στην εστία, με τους Μπακάκη, Σβάρνα, Λάτσι και Λόπες στην τετράδα της άμυνας. Ο Σιμάνσκι με τον Κρίστισιτς στα χαφ, με τους Γκαρσία, Μάνταλο, Ολιβέιρα στην μεσοεπιθετική γραμμή και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης. Ουσιαστικά, Μάνταλος και Ολιβέιρα άλλαζαν αρκετές φορές ρόλους, πίσω από τον Ιρανό.