ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ν.Άλι: Ρίχνει «δίχτυα» στο «Tinder των πλουσίων» για να βρει σύντροφο

Ν.Άλι: Ρίχνει «δίχτυα» στο «Tinder των πλουσίων» για να βρει σύντροφο

Ο χωρισμός του Ντέλε Άλι με το μοντέλο Ρούμπι Μέι φαίνεται να του έχει δώσει την ευκαιρία να ανοίξει τα “φτερά” του και να αναζητήσει αλλού την ευτυχία, έστω και με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο διεθνής άσος της Τότεναμ, που χώρισε με τη Μέι λίγο πριν από του Αγίου Βαλεντίνου, φαίνεται πως ψάχνει να βρει γυναίκα μέσω του app Raya.

Το «Tinder των πλουσίων»

Το Raya είναι ένα app (εφαρμογή) που μοιάζει πολύ με το Tinder, δηλαδή μια εφαρμογή γνωριμιών.

Όμως, πρόκειται για συνδρομητική εφαρμογή που λειτουργεί με μέλη αποκλειστικά για iPhones και η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 9 ευρώ.

Για να γίνεις μέλος πρέπει να σε προτείνει ένα άλλο μέλος, ενώ η εγγραφή σου ψηφίζεται και από μια επιτροπή μελών, με το ποσοστό αποδοχής να είναι 8% (δηλαδή ούτε ένας στους δέκα δεν γίνεται δεκτός).

Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ντέμι Λοβάτο, Σάρον Στόουν, Μόμπι, Έμα Γουάτσον και τώρα ο Ντέλε Άλι είναι κάποιοι μόνο από τους διάσημους που είναι μέλη στο Raya.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία από τις αιτίες χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι είναι πως η Ρούμπι Μέι κατηγορούσε τον 24χρονο άσο πως περνούσε πολύ ώρα παίζοντας Fortnite.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.