ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φαν Σιπ: «Μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ισπανία – Αυτή είναι η πρόκληση» (βίντεο)

Φαν Σιπ: «Μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ισπανία – Αυτή είναι η πρόκληση» (βίντεο)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φαν Σιπ αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Ισπανία (25/03) στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ. Ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι πρόκληση τόνισε πως είναι ένας αγώνας που η Εθνική ομάδα μπορεί να δείξει πως μπορεί να παίξει καλά απέναντι σε «μεγάλους» αντιπάλους. Επιπλέον, παραδέχθηκε πως είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά υπογράμμισε πως στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά.

Όσα είπε ο Φαν Σιπ:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε. Πέρασε καιρός. Αρχίζοντας τους αγώνες με μια ομάδα όπως η Ισπανία και μάλιστα εκτός έδρας είναι για εμάς μία πολύ μεγάλη και καλή πρόκληση.

Είναι ένας αγώνας, στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δείξουμε στους εαυτούς μας και στην Ευρώπη, ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα ομάδα όπως η Ισπανία. Αυτή είναι η πρόκληση. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.