ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Εκτός και ο Φ.Βέλεθ με τον ΠΑΟΚ

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Εκτός και ο Φ.Βέλεθ με τον ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς και ο Φραν Βέλεθ πρόσθεσε το όνομά του στο απουσιολόγιο.

Το Τριφύλλι κινδυνεύει να παίξει αυτό το παιχνίδι χωρίς κανένα από τα βαριά χαρτιά της μεσαίας γραμμής ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του, ούτε τον Φραν Βέλεθ!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, όπως έχουμε αναφέρει, από μία φλεγμονή στο νύχι και έναν συγκεκριμένο τρόπο που έτρεχε για να μην πονάει, ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτοί δεν υποχώρησαν και για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων, αποφάσισε να ακολουθήσει ο έμπειρος αμυντικός, ειδικό πρόγραμμα το επόμενο δεκαήμερο! Κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει στο ντέρμπι με τον δικέφαλο του βορρά και θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική.

Ο Βέλεθ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι τον τραυματισμό του και αποτελεί μεγάλη απώλεια για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από κει και πέρα, θετικά είναι τα νέα από τον Σεχ Νιάς. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση της Τετάρτης, έχει μια διάταση στο γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.