Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ επέλεξε μια ενδέκαδα με εκπλήξεις και χωρίς… καθαρόαιμο σέντερ φορ για τον αποψινό αγώνα κόντρα στην Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολλανδός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» στην Γρανάδα με 4-3-3 και χωρίς κλασικό φορ, με τον Γιακουμάκη να μένει εν τέλει εκτός και τον Μπακασέτα να επιλέγεται ως ψευτοεννιάρι στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος με τετράδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Μπακάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα. Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Μπουχαλάκης και Μάνταλος, ενώ ο Λημνιός και ο Μασούρας θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης πλάι στον Τάσο Μπακασέτα που θα ξεκινήσει ως ψευτοεννιάρι.

Ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε σύστημα 4-3-3 με τον Σιμόν να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Ράμος και Έρικ Γκαρσία θα είναι στα στόπερ, Γιορέντε και Γκαγιά στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Όλμο, Ρόδρι και Κόκε ενώ ο Φεράν Τότες θα είναι στα δεξιά της επίθεσης, ο Κανάλες στα αριστερά και ο Μοράτα στην κορυφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!