ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Μ.Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Μ.Κρμέντσικ

Ο Μάικλ Κρμέντσικ έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην απόφαση να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο και να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Τούμπας.

“Η μεταγραφή του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι τον ωφέλησε. Στον αγώνα με το Βέλγιο ήταν πολύ κινητικός και θα μπορούσε να σκοράρει όταν μετά από μια εξαιρετική ατομική του ενέργεια η προσπάθεια του βρήκε το δοκάρι”, αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τσεχία.

Ο Κρμέντσικ ήθελε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να δείξει απέναντι στους Βέλγους, ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στην Μπριζ, χωρίς η καλή του εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής του να αλλάζει και πολύ τα δεδομένα που ισχύουν αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Τσέχος επιθετικός συνεχίζει να μην βρίσκεται στα πλάνα της Μπριζ και το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να τον κρατήσει στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Στο Βέλγιο από την άλλη συνεχίζουν να τον θεωρούν ως αποτυχημένη μεταγραφή και προδικάζουν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Μπριζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ του έχει ήδη προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 600 χιλιάδες ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.