ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελλάδα-Γεωργία: Απογοητευμένος ο Τζον Φαν’τ Σχιπ απο την απόδοση της Εθνικής

Ελλάδα-Γεωργία: Απογοητευμένος ο Τζον Φαν’τ Σχιπ απο την απόδοση της Εθνικής

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε στην προβληματική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας στο 1-1 με τη Γεωργία, τονίζοντας ότι παρά την απώλεια των βαθμών πρέπει όλοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Όσα είπε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στο Open:

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά συνολικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε ότι η Γεωργία ήταν καλή στην επίθεση και ισοφάρισε άμεσα. Συνολικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν η Ελλάδα «σκότωσε» την επιθετικότητά της: «Δεν βρήκαμε τις λύσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είμαστε απογοητευμένοι όχι μόνο από τον βαθμό αλλά και από το στυλ που είχαμε. Ο ένας βαθμός μας άξιζε στο τέλος, αλλά δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να πετύχουμε».

Για το αν υπάρχει εγωισμός για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος: «Πιστεύεις ως το τέλος. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν σαν νίκη, ο βαθμός σήμερα σαν ήττα. Πρέπει να ελέγξουμε και να εκμηδενίσουμε τις απώλειες πλέον. Ελπίζουμε στα ματς του Σεπτέμβρη να πάμε καλύτερα και να επιστρέψουν οι τραυματίες για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει μέχρι τέλους να πιστέψουμε στην πρόκριση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.