ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πένθος στο Ηράκλειο Κρήτης – Αυτοκτόνησε ερασιτέχνης ποδοσφαριστής

Πένθος στο Ηράκλειο Κρήτης – Αυτοκτόνησε ερασιτέχνης ποδοσφαριστής

Ένα τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστή η αυτοκτονία του Δημήτρη Γεωργαλή στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, ο οποίος επί σειρά ετών συμμετείχε στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

«Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του.

Ο Δημήτρης έπαιξε στον Πόρο για έναν χρόνο στη Β’ ΕΠΣΗ και πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο από τη Β’ κατηγορία στην Α2 ΕΠΣΗ. Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Πόρος, την ώρα που στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είναι πάρα πολλά τα μηνύματα από φίλους και συγγενείς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Γεωργαλής αγωνίστηκε για πολλά χρόνια σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στο Ηράκλειο, ενώ πέρα από τους πολλούς φίλους που έκανε μέσα από το ποδόσφαιρο, άφησε πίσω του και την οικογένειά του, όντας πατέρας δύο παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.