ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ρ.Νέλσον – Οι δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ρ.Νέλσον – Οι δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Στο στόχαστρό του φέρεται να βρίσκεται ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ, προκειμένου να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στα «φτερά». Από την πλευρά τους οι «κανονιέρηδες» δεδομένα θέλουν να παραχωρήσουν τον Άγγλο κάπου το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε υψηλό επίπεδο.

Πρόκειται για μια περίπτωση πολύ δύσκολη, σε σημείο να θεωρείται τουλάχιστον αυτή τη στιγμή μη ρεαλιστική να υλοποιηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άρσεναλ δεν είναι αντίθετη στην παραχώρηση του 21χρονου ακραίου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο θέτει ως όρο να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του (που λήγει κατά κάποιες πηγές το 2022 και κατά άλλες το 2023). Ο Άγγλος άσος, πάντως, είναι αρνητικός στο να υπογράψει κι έτσι μπλόκαρε κάθε μετακίνησή του τον Ιανουάριο, παρότι από το Δεκέμβριο και μετά έχει παίξει μόλις 55 λεπτά σε ένα ματς Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.