ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Καμπάνα» στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Καμπάνα» στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 54.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ποινή θα εκτιθεί στα δύο προσεχή ματς, που ούτως ή άλλως γίνονται χωρίς κόσμο λόγω πανδημίας και δεν θα μεταφερθεί για την επόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως υπήρχαν αναφορές για τραυματισμό αστυνομικού στο ντέρμπι της Κυριακής, ενώ η Θύρα 7 ανέλαβε την ευθύνη κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Αναλυτικά η απόφαση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, bάσει των αναφερομένων στο από 11/4/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/4/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/15-λστ από 13/4/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: συνολική χρηματική ποινή πενήντα τεσσάρων χιλιάδων (54.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.