ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Σενάριο για συμφωνία με τον Μάρκο Λιβάγια

Ολυμπιακός: Σενάριο για συμφωνία με τον Μάρκο Λιβάγια

Στην Κροατία και πιο συγκεκριμένα το «index.hr» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια το φετινό καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα «Vecernji.hr» από την πλευρά της αναφέρει για τον Κροάτη: «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Champions League».

Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για τον Λιβάγια; Η Χάϊντουκ Σπλιτ που του έδωσε ένα εξάμηνο συμβόλαιο θα επιχειρήσει με όλες της τις δυνάμεις να τον κρατήσει, ωστόσο από την Τουρκία υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Φενέρ. Και προφανώς δεν είναι οι μόνες ομάδες που ασχολούνται με τον διεθνή παίκτη.

Ένα σημείο – κλειδί εκτός από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα είναι το οικονομικό. Ο Λιβάγια θέλει 1.3 τον χρόνο. Ίσως να πέσει λίγο πιο κάτω αλλά όχι πολύ πιο κάτω. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα ήθελε έναν παίκτη στη φυσική θέση του Κροάτη, δηλαδή σαν δεκάρι ή σε θέση πίσω από τον φορ όπου εκεί κανονικά παίζει ο Μάρκο Λιβάγια. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον του παίκτη δηλώνεται άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος των Πειραιωτών και απορία το πως προκύπτουν τέτοια δημοσιεύματα.

Ωστόσο εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει την απόφαση να δελεάσει με το πρότζεκτ του και ένα πολύ καλό συμβόλαιο τον παίκτη το ποιος ξέρει; Όλα γίνονται. Εξάλλου έναν παίκτη με τα αγωνιστικά προσόντα του Μάρκο Λιβάια θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα στον πειραϊκό σύλλογο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.