Στην Κροατία και πιο συγκεκριμένα το «index.hr» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια το φετινό καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα «Vecernji.hr» από την πλευρά της αναφέρει για τον Κροάτη: «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Champions League».

Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για τον Λιβάγια; Η Χάϊντουκ Σπλιτ που του έδωσε ένα εξάμηνο συμβόλαιο θα επιχειρήσει με όλες της τις δυνάμεις να τον κρατήσει, ωστόσο από την Τουρκία υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Φενέρ. Και προφανώς δεν είναι οι μόνες ομάδες που ασχολούνται με τον διεθνή παίκτη.

Ένα σημείο – κλειδί εκτός από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα είναι το οικονομικό. Ο Λιβάγια θέλει 1.3 τον χρόνο. Ίσως να πέσει λίγο πιο κάτω αλλά όχι πολύ πιο κάτω. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα ήθελε έναν παίκτη στη φυσική θέση του Κροάτη, δηλαδή σαν δεκάρι ή σε θέση πίσω από τον φορ όπου εκεί κανονικά παίζει ο Μάρκο Λιβάγια. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον του παίκτη δηλώνεται άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος των Πειραιωτών και απορία το πως προκύπτουν τέτοια δημοσιεύματα.

Ωστόσο εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει την απόφαση να δελεάσει με το πρότζεκτ του και ένα πολύ καλό συμβόλαιο τον παίκτη το ποιος ξέρει; Όλα γίνονται. Εξάλλου έναν παίκτη με τα αγωνιστικά προσόντα του Μάρκο Λιβάια θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα στον πειραϊκό σύλλογο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!