ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα

Στο παιχνίδι που άνοιξε την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ Εθνικής, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στην Τούμπα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Φινλανδός διαιτητής Γκεστράνιους σταμάτησε χωρίς λόγο τη φάση για να δώσει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού ενώ ο Μακέντα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, προκαλώντας την οργή των «πρασίνων».

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ προσπερνάει προσωρινά τον Αρη καθώς έχει 58 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 51, στο -4 από την ΑΕΚ, η οποία αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό θα διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.