ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θέλει να «δέσει» τον Α.Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ – Ποιες οι απαιτήσεις του παίκτη

Θέλει να «δέσει» τον Α.Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ – Ποιες οι απαιτήσεις του παίκτη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές της με την πλευρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τα επόμενα χρόνια.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχε καταφέρει να αποκτήσει τον Σέρβο εξτρέμ με ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, καθώς είχε λάβει και μία μεγάλη αποζημίωση από την Μπενφίκα, αλλά πλέον θα πρέπει να βάλει αρκετά πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσει στην Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαιτήσεις του Ζίβκοβιτς υπολογίζονται στο 1.000.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να φθάσει κοντά σε αυτό το ποσό για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Με δεδομένο άλλωστε ότι είναι ακόμη μόλις 25 ετών, αποτελεί και σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα και για το λόγο αυτό, θα γίνει προσπάθεια να μην υπάρξει ρήτρα για την πώλησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.