ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Αγγαρεία!

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Αγγαρεία!

Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές είχαν δοκάρι με τον Ανδρούτσο στο 16’.

Στο πιο «αδιάφορο» από την άποψη του βαθμολογικού κίνητρου παιχνίδι της 8ης ημέρα του μίνι πρωταθλήματος, το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, που περιόρισε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο, έφτιαξε φάσεις και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Στο 6ο λεπτό ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου και στο 16΄ ο Καμαρά βρήκε τον Βρουσάι από αριστερά, εκείνος γύρισε για τον Ανδρούτσο που από κοντά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, που ήταν εξουδετερωμένος! Αυτή έμελλε να είναι και η μοναδική αξιόλογη φάση του αγώνα.

Προϊόντος του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» σε ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τον τερματοφύλακα Ηλία Καραργύρη.

Αστέρα Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Βαλιέντε (67′ Κανελλόπουλος), Μουνάφο (46′ Μπελόκ), Ρετζίς, Αλί Μπαμπά (68′ Τιλίκα), Γκόμες (74′ Ριέρα), Μπαράλες (46′ Τζίμας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (83′ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (62′ Σεμέδο), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46′ Βαλμπουενά), Βρουσάι (46′ Ελ Αραμπί), Μπρούμα (46′ Μασούρας), Χασάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.