ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ροντρίγκο Μπατάλια – Προτεραιότητα του Ι.Γιοβάνοβιτς

Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ροντρίγκο Μπατάλια – Προτεραιότητα του Ι.Γιοβάνοβιτς

Πρώτος στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Ροντρίγκο Μπατάλια, σύμφωνα με τον Τύπο της ιβηρικής χερσονήσου.

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να δηλώνουν άγνοια για οτιδήποτε αναφορικά με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία δανεικός στην Αλαβές, ωστόσο, στην Ισπανία και την Πορτογαλία το θέμα δεν έχει stop.

Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα noticiasdealava.eus φιλοξενεί τη θέση του μάνατζερ του παίκτη, Ιγκνάσιο Βιγιαρίνο, περί των επαφών που φέρονται να έχουν υπάρξει, ενώ, αναφέρεται και η στάση που τήρησε η Αλαβές και… της βγήκε σε κακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς «τριφυλλιού», πάντως, αυτό που προκύπτει είναι πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή όσο κι αν τα σενάρια από τον διεθνή Τύπο συνεχίζονται αυτές τις μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.