ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Κ.Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο

Ο Κ.Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο

Ο Κώστας Φορτούνης, υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπεργκερ, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού επί αυστριακού εδάφους χτύπησε και αποχώρησε στο 27ο λεπτό (μπήκε στη θέση του ο Αποστολόπουλος), ενώ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, που έδειξε πως έχει υποστεί και πάλι σοβαρό τραυματισμό, δύο χρόνια μετά τη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Φυσικά, το πλήγμα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι τεράστιο, αφού πρέπει να στερηθεί και πάλι από πολύ νωρίς τον πιο ποιοτικό Έλληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα για πολλούς μήνες, με τον «Φόρτου» να πρέπει να διαβεί ξανά την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, στο αριστερό του γόνατο αυτήν τη φορά.

Πιθανότατα ακόμη και εντός της ημέρας ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από το Στανς για να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποκατάστασης που απαιτείται σε έναν τέτοιο τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2019, και πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου, ο Φορτούνης, στο φιλικό με το Αμβούργο (1-1) και πάλι στην Αυστρία, είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και είχε μείνει εκτός δράσης αρκετούς μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.