ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τσούμιτς – Ανησυχία για Τικίνιο

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τσούμιτς – Ανησυχία για Τικίνιο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έπεισε με την εμφάνισή του και τη νίκη με 2-1 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όμως η ανησυχία στρέφεται γύρω από τον τραυματισμό του Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και πολύ γρήγορα δημιούργησε τις πρώτες του σημαντικές φάσεις. Στο 10′ ο Εβντιμόβ έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Χασάν από τα όρια της περιοχής, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ρέαμπτσιουκ έκανε το γύρισμα, αλλά ο Τικίνιο δεν μπόρεσε να κάνει επαφή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 16′ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά (από κόρνερ του Βαλμπουενά) αλλά ο πορτιέρε της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έδιωξε και πάλι με δυσκολία.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία προσπάθησε να αντιδράσει, πιέζοντας στο χώρο του κέντρου και στο 19′ είχε την πρώτη της καλή στιγμή. Ο Κρίστινσον έδιωξε δύσκολα τη… σουτάρα του Κατάκοβιτς από τα 30 μέτρα. Στη συνέχεια ο Καλογερόπουλος με προβολή λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας.

Η ΤΣΣΚΑ έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι την ανάπαυλα, αλλά η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήρθε από τα πόδια του Βαλμπουενά (στο 41′ το σουτ του εκτός μεγάλης περιοχής πέρασε για λίγο άουτ).

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη, χάνοντας.. με το καλημέρα ευκαιρίες με τους Χασάν (53′) και Τικίνιο (δυο στο 54′ και μια στο 55′). Δυο λεπτά όμως μετά, ο Βραζιλιάνος χτύπησε στον ώμο, μετά τη σύγκρουση του με τον Εβντιμόβ, έπεσε στο έδαφος και αποχώρησε από το ματς. Τα πράγματα “στράβωσαν” για τους “ερυθρόλευκους”, αφού στο 58′ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας άνοιξε το σκορ. Ο Γιομόβ έκανε τη σέντρα και ο Αχμέντοβ με κεφαλιά νίκησε τον Κρίστινσον για το 1-0. Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, αφού δεν έχει προλάβει να γίνει η αλλαγή του Τικίνιο.

Η ομάδα του Μαρτίνς φρόντισε να… αντιδράσει άμεσα, με τον Πορτογάλο να κάνει αρκετές αλλαγές. Στο 63′ ο Ανδρούτσος άνοιξε στον Τσούμιτς που έκανε ωραία σέντρα και ο Χασάν με τρομερό τελείωμα στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσα (1-1)!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιχνίδι… άνοιξε, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στο 2-1. Στο 79′ ο Βρουσάι έκανε την ατομική προσπάθεια, γύρισε στον Χασάν που έπιασε το σουτ. Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ έβγαλε τη φάση, αλλά ο Τσούμιτς ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Η τελευταία φάση του ματς ανήκε στον Ολυμπιακό, με το πλασέ του Βρουσάι στο 90′ να περνάει μόλις άουτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.