ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Χρήστου για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλείου: «Μέσα σε τρεις ημέρες πήγα από την κόλαση στον παράδεισο»

Νομίζω πως τελικά άξιζε που κολύμπησα τα 200μ ύπτιο

Α.Χρήστου για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλείου: «Μέσα σε τρεις ημέρες πήγα από την κόλαση στον παράδεισο»

Ενθουσιασμένος για την τεράστια επιτυχία του εμφανίστηκε ο Απόστολος Χρήστου, λίγα λεπτά αφού είχε κατακτήσει το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 200μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Δεν το πιστεύω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Μέσα σε τρεις ημέρες πήγα από την κόλαση στον παράδεισο» είπε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: Ήξερα ότι έπρεπε να πέσω για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά, εκβίασα την θέση, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα κερδίσει πολλά από τα πρώτα 150μ. και κατάφερα να πάρω το μετάλλιο», δήλωσε ο “ασημένιος” Ολυμπιονίκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Τα έπαιξα όλα για όλα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, το ήθελα πραγματικά. Ο προπονητής μου (σ.σ. Παναγιώτης Βελέντζας) μου είπε να μπω δυνατά από τα πρώτα μέτρα και να παραμείνω δυνατός. Τώρα πια το 200άρι θα γίνει το αγαπημένο μου», κατέληξε ο Ελληνας κολυμβητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.